11 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

11 Juli punika dinten ingkang kaping 192 utawi 193 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati

Pembantaian Srebrenica
Pembantaian
Srebrenica

Wiyosan

Séda

Riyaya

Uga delengen

10 Juli – 11 Juli – 12 Juli