13 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

13 Oktober punika dinten ingkang kaping 286 utawi 287 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos

Wiyosan

Séda

Riyaya

Uga delengen

12 Oktober-13 Oktober-14 Oktober