Wikipedia:Kaluwihan duwé akun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Panjenengan ora kudu mlebu log kanggo maca Wikipedia. Malahan ora perlu mlebu log kanggo nyunting artikel-artikel ing Wikipedia. Senajan mangkono, gawé akun (account) kuwi prosèsé cepet lan migunani – kaluwihané antara liya:

  • Bisa mindahaké kaca.
  • Bisa ngamot gambar.
  • Bisa migunakaké konfigurasi.
  • Kaca tampilan katon luwih pribadi.
  • Bisa gawé kaca pribadi.
  • Owah-owahan ana ing sawijining tampilan kaca bisa dipirsani liwat surat elektronik.
  • Panganggo liya bisa ngubungi, awit panjenengan bisa diidentifikasi kanthi sawijining account
  • Panganggo liya bisa ngubungi panjenengan liwat surat-e tanpa pirsa alamat e-mail panjenengan.
  • Alamat IP panjenengan ora bisa diweruhi déning panganggo liyané.
  • Bisa mirsani kabèh suntingan panjenengan liwat "kontribusi saya".
  • Bisa migunakaké fitur pemantauan.
  • Bisa mènèhi swara jroning sawijining pamungutan swara.


Cathetan: Kanggo gawé akun utawa account anyar, mangga klik mlebu log.