Abang marun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Merah marun
About these coordinatesAbout these coordinates
— Color coordinates —
Triplet RGB #800000
sRGBB (r, g, b) (128, 0, 0)
HSV (h, s, v) (0°, 100%, 50%)
Sumber X11[1]
B: Dinormalisasi ke [0–255] (byte)

Abang marun ya iku salah sijiné jinis warna abang tuwa. Werna iki uga dikenal kanthi sebutan "abang manggis", "abang pulasan", "merun", lan "abang ati".

Pita warna merah marun

Rujukan

Uga delengen